Yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adaylığı için isimler ön plana çıkmaya devam ediyor. Son olarak Acıpayamlı iş insanı İhsan Aybey, 2024 yerel seçimleri için MHP’den Acıpayam Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, parti üyeleri ve Acıpayamlı vatandaşların katıldığı basın toplantısında Aybey; “Acıpayam benim için sadece bir ilçe değil, aynı zamanda hayallerimin de merkezidir. Acıpayam’a hizmet etmek, onu daha modern, daha yaşanabilir ve daha refah bir yer haline getirmek için Belediye Başkan adaylığına karar verdim” ifadelerinde bulundu.

Acıpayam'ın sorunlarını bildiği ve bu sorunlarla ilgili birçok projesi olduğunu söyleyen İhsan Aybey; "Bu projeleri acil hayata geçirmek ve Acıpayam’ı Denizli ve Türkiye’nin marka ilçesi yapmak, vazifemiz ve amacımızdır" dedi.

Toplantı sonunda tüm katılımcılara destekleri İçin teşekkür eden Aybey açıklamasını; "İlçemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim. Ne mutlu Türküm diyene" sözleriyle bitirdi.