Denizli’de ihtiyaç duyulan 2021 yılında Denizli Maden İşleri ve Demirciler Odası’nın girişimleriyle hayata geçirilen Ahibaba Toplu Sanayi Sitesi Kooperatifinde 62 işyerinin kura çekimi yapılarak hak sahipleri belirlendi. Hafta sonu yapılan Ahibaba Toplu Sanayi Sitesi Kooperatifi Genel Kurulu ve kura çekimine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Denizli Maden İşleri ve Demirciler Odası Başkanı Halit Tavşan, yönetimi, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

Etkinlikte ilk olarak yemek verildi. Yemeğin ardından genel kurul gerçekleştirildi ve Denizli Maden İşleri ve Demirciler Odası Başkanı Halit Tavşan kooperatif başkanı seçildi. Seçimlerin ardından 2021 yılında yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan Ahibaba Toplu Sanayi Sitesi Kooperatifindeki 62 işyerlerinin kura çekimi yapıldı.

Sanayi sitesinin yerinin konum olarak çok iyi olduğuna vurgu yapan Denizli Maden İşleri ve Demirciler Odası Başkanı Halit Tavşan, “Kısa sürede sanayi sitemizi tamamladık ve kura çekimimize geldik. Yaptığımız kura çekimi ile hak sahiplerimizi belirledik. 62 dükkanımız bulunuyor sitemiz içerisinde ve konum olarak çok önemli bir noktada. Hem otoyolun yanında ve bağlantı noktasında olması, hem de organize sanayi bölgesine 15 dakika gibi kısa sürede ulaşılmasından dolayı önemli bir konumda. Haziran, Temmuz ayında da sanayi sitemizi bir tören ile açmayı düşünüyoruz. Bu sitemizin ardından bir projemizin daha olduğunu belirtmek isterim. Ahibaba Toplu Sanayi Sitemiz hayırlı olsun” dedi.