31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Buldan Belediye Başkanı Adayı olan Mesut Sarıbaloğlu, düzenlenen tören ile seçim koordinasyon merkezini hizmete açtı. Buldan’daki açılışa Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Ali Uçak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu, Buldan için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek, projelerini anlattı ve seçmenden destek istedi.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Buldan’a en iyi şekilde hizmet edileceğini belirtti ve 3 Hilalin bu seçimde de Buldan’da dalgalanacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’de, Cumhur İttifakı olarak Buldan’dan zaferle çıkacaklarını ifade ederek, Buldan Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu’na başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Buldan Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu’nun seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.