Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde bulunan toplam 34 taşınmazı ihale yoluyla satışa çıkarıyor. Parsellerden 28’i Çakmak’ta bulunan ve yıllar önce toplu konut alanı olarak rezerv edilen alanda bulunuyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 13 Haziran günü gerçekleştireceği ihalelerde Merkezefendi ilçesine bağlı Çakmak’ta 28 konut alanı, Hallaçlar’da bir konut alanı, Şirinköy’de bir konut alanı, Kayaköy’de küçük sanayi alanı, Yeşilyayla’da ticaret alanı, Pamukkale ilçesine bağlı İstiklal mahallesinde ticaret turizm alanı ile Karşıyaka mahallesinde tercihli alan satışı gerçekleştirecek. 34 parselin ihalesi aynı gün büyükşehir belediyesi encümen salonunda yapılacak. İhaleler sabah 09.05’te başlayacak ve akşam 17.55’e kadar devam edecek. İhale kapalı telif usulü ile gerçekleşecek.

Diğer yandan satışı gerçekleştirilecek olan yerlerden biride yıllarca Denizli Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kullanılan ve daha sonra yıkılarak Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne geçen İstiklal Caddesi’ndeki 14 bin 500 metrekarelik arsa oldu. 25 milyon TL muammen bedel ile satışa çıkartılacak arsa Turizm ve Ticari Alan İmarlı olarak satışa çıkartılacak.

Şiddetli yağış dereyi taşırdı Şiddetli yağış dereyi taşırdı