Denizli Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, yönetimi ve firma yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan DSO Başkanı Kasapoğlu, Denizli’nin ana sektörlerinin yanında yeni sektörlerde de büyümeye başladığını ifade ederek; “Pandemiden sonra mermer, tekstil ve birçok sektörün yön bulmakta zorlanmaya başladığını fakat iki sektörün, makina ve bilişim sektörlerinin büyümeye devam ettiğini görüyoruz. Bu iki sektörün yeni rotalar elde etmesi için Sanayi Odası olarak çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Denizli sanayisinin farklı sektöre yönelmesinin önemine dikkat çeken AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’de yapılacak olan toplantının Denizli sanayisi için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

TEI Genel Müdürü Mahmut Akşit’te TEI’nin yapısı ve savunma sanayisi hakkında katılımcılara bilgiler aktırdı. Denizli’deki firmaların savunma sanayisi üretimine katkıda bulanabilecek firmaların nasıl bir yol izleyeceği konusunda bilgiler aktararak, sanayicilerin savunma sanayisine yönelmesini istedi.

Gerçekleştirilen toplantı soru ve cevap kısmı ile son buldu.