Enerji, inşaat, tarım ve hayvancılık ve e-ticaret konularında Denizli’nin önde gelen firmalarından olan Fartaş Şirketler Topluluğu, yeni hizmet binasını düzenlenen tören ile hizmete açtı. Bahçelievler Mahallesi 3007 Sokak'taki yeni yaptığı akıllı binada hizmet verecek olan Fartaş Şirketler Topluluğunun hizmet binasının açılışına, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Marım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Fartaş Şirketler Topluğu Genel Müdürü Abdullah Taşdan, şirket olarak 18 yıldır yapılan çalışmalar ve yatırımlardan bahsederek, “Şirket olarak enerji, inşaat, tarım ve hayvancılık ve e-ticaret konusunda yıllardır hizmet veriyoruz. Şirketimiz için önemli olan bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ediyoruz. Şirket olarak enerji ve yenilenebilir enerji konusunda Denizli’nin dışında Türkiye’nin birçok farklı noktasında faaliyetlerimiz bulunuyor. Bunun yanında Acıpayam’da tarım ve hayvancılık konusunda önemli bir tesisimiz faaliyette. Yurt dışında da E-Ticaret konusunda bulunan şirketimiz ile hem ülkemize hem de Denizlimize katma değer katan bir şirketiz. Bizlere güvenen ve bugünlere gelmemizi sağlayan başka müşterilerimize, ortaklarıma ve büyük emeği olan çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan da, Denizli’de her gün bir açılış olduğunu ve ekonomi alanında bu şirketlerin büyümesinin önemli olduğuna vurgu yaparak, “Fartaş Şirketler Topluluğu birçok alandaki faaliyet ve çalışmalarıyla hem Denizlimize hem de ülke ekonomimize önemli katkılar sağlıyor. Böyle bir şirketin ilimizde olması ve faaliyet göstermesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

Şiddetli yağış dereyi taşırdı Şiddetli yağış dereyi taşırdı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da birçok alanda faaliyet gösteren Fartaş Şirketler Topluğu yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek; “Şirketin en önemli faaliyet alanı bence yenilenebilir enerji yani GES projeleridir. Sizlerin de bildiği gibi ülkemizin en önemli sorunlarının başında enerji maliyetleri geliyor. Fartaş Şirketler Topluluğu’nun da böyle bir alanda hizmet vermesi bizler için önemli” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur da ekonomik sıkıntıların yaşandığı böyle bir dönemdi bu tür firmaların açılmasının ve büyümesinin önemli olduğuna vurgu yaparak, firmaya çalışmalarında başarılar diledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım da bölgenin eski dönemlerinden bahsederek, Fartaş Şirketler Topluluğu’nun depreme dayanıklı olarak yaptığı akıllı hizmet binasına vurgu yaptı ve bu tür binaların Denizli’ye örnek olmasını istedi.

Konuşmaların ardından davetliler Fartaş Şirketler Topluluğu’nun hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi ve akıllı binayı gezdi.