Denizlililer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından Belediye Başkanı seçilen Ali Atlı, Babadağlılara teşekkür etmek ve baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen ‘Büyük Şölen’de buluştu.
Etkinliğe, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt da katıldı.
Festivalde Denizli’nin yetiştirdiği Canan Bayram ve Ozan Ozanca, sahne alarak, festivale katılanları coşturdu.
Her zaman sanat ve sanatçının yanında olacaklarını belirten Başkan Atlı, “Kültür, sanat faaliyetlerimiz ve Babadağımıza yakışır hizmetlerimiz devam edecek. Devlette devamlılık esastır, Babadağ’ımız hak ettiği değere ulaşacak. Babadağ, marka bir ilçe haline gelecek” ifadelerini kullandı.