Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yapan ve eğitime büyük önem veren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tarafından daha önce Kızılyer Mahallesinde yapımı tamamlanan Gündüz Bakımevi’nin ardından ikincisi de Kocabaş Mahallesinde inşa edildi. Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Honaz Belediyesi Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun Gündüz Bakımevi’nin açılışı gerçekleştirildi. Gündüz Bakımevi, modern mimarisi ile de dikkat çekti.

Açılışa; 23. Dönem Milletvekili Ali Rıza Ertemur, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay, CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş, CHP Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, geçmiş dönem Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, hayırsever Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hayırseverlere teşekkür ederek açılışı yapılan tesis hakkında bilgi verdi.

Törende konuşan hayırsever iş insanı İbrahim Sorgun, Cumhuriyet’in 100. Yılında böyle bir tesisin açılışını yapmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından çocuklarla birlikte dualar eşliğinde Honaz Belediyesi Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun Gündüz Bakımevi’nin açılışı gerçekleştirildi.