Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nce organize edilecek olan 1. Sanal İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DENİF 2022), 5-6 Aralık tarihlerinde online olarak yapılacak. sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresinde gerçekleşecek fuar, iş arayanlar ile işverenleri bir araya getirecek.

İş arayanlar ve işverenler sanal ortamda bir araya geliyor. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘1. Sanal İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DENİF 2022)’, 5-6 Aralık tarihlerinde saat 10.00-17.00 arasında, sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleşecek.

Denizli Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, kamu kurumları, sanayiciler ve işletmeciler ile odaların işbirliğinde; mesleki eğitim, istihdam ve insan kaynakları konusunda ihtiyaç duyan tüm tarafların katılımıyla bir yapı oluşturmak amacıyla yapılacak fuarda; ‘Sanal İstihdam Platformu’ sayesinde tüm işverenler, iş arayanlarla canlı mülakat yapabilecek. İş arayan vatandaşlar ise işverenlerin sanal stantlarına göz atarak, görüşmeler gerçekleştirebilecek ve özgeçmişlerini doğrudan işverene takdim edebilecek. Ayrıca fuar esnasında planlanan online seminerlere de katılım sağlayabilecekler. Öğrenciler de işverenler ile görüşerek staj imkanlarını öğrenebilecekler. Fuarda İŞKUR Staj Portalı hakkında bilgiye de yer verilecek. Sanal ortamda gerçekleştirilecek fuara, yaklaşık 200 işveren katılım sağlayacak. İzmir ve Denizli’nin önde gelen işverenlerinin katılım sağlayacağı fuarda binden fazla istihdam yapılması bekleniyor. Fuara mobil cihazlardan ya da tabletlerden de giriş yapılabilecek.