2024 yerel seçimleri için çalışmalarına hız veren İYİ Parti aday adaylarını kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. İYİ Parti bu kez de Honaz Belediyesi için aday adaylıklarını açıklayan üç ismi kamuoyuna tanıttı. Parti binasında düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısına İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden, İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, il yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Yapılan aday adayı tanıtım toplantısıyla Honaz’dan aday adaylıklarını açıklayan Seçil Tok, Mahmut Serdal Uysal ve Ramazan Aydın tanıtıldı.

Aday Adayı tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden, yerel seçim sürecinin başladığını ve İYİ Parti’nin Denizli’de iyi bir başarı elde edeceğini belirterek aday adaylarına başarılar diledi.

Aday adayı tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, 2024 yerel seçimlerinde Honaz Belediyesi’nin İYİ olacağını belirterek, aday adaylıklarını açıklayan isimlere başarılar diledi.

Toplantıda daha sonra 2024 yerel seçimleri için İYİ Parti’den Honaz Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mahmut Serdal Uysal ve Ramazan Aydın kendilerini tanıttı. Toplantıya aday adayı Seçil Tok ise rahatsızlığı nedeniyle katılamadı.