Pandemiyle birlikte insanların tercihi haline gelen karavanlar, son yıllarda satış ve piyasasıyla dikkat çekiyor. Birçok karavan tutkunu ise Denizli’de düzenlenen Kamp ve Karavan Fuarında bir araya geldi. EGS Fuar alanında 5 gün boyunca açık olacak fuarda ise birbirinden farklı karavanlar ve modelleri kamp ve karavan severlerin beğenisine sunuluyor.

Kamp ve Karavan Fuarı’nın açılışına ise Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve çok sayıda firma yetkisiyle vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, son yıllarda birçok insanın tercihi olan karavanların böyle bir fuar ile Denizli’de olmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi ve davetliler birbirinden farklı model karavanları inceleme imkanı buldu.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen fuarla ilgili olarak bilgi veren İhtisas Fuarcılık Yetkilisi Mahmut Yalçın, katılımın yoğun olduğunu belirterek, herkesi birbirinden farklı modellerin ve özellikleri bulunan karavanları görmeye beklediklerini söyledi.