Milyonfest Denizli, Milyon Yapım Organizasyonuyla Kral POP Radyo medya sponsorluğunda Pamukkale’deki Colossae Thermal Hotel’in bahçesinde gerçekleşti.

Festivalin ilk gününde Emre Aydın, Fatma Turgut, Mavi Gri, Can Gox, Homeless sahne alırken, ikinci günde Seksendört, Adamlar, Yedinci Ev, Selin konser verdi. Festivalin üçüncü gününde Athena, Madrigal, Yaşlı Amca, Ufuk Beydemir, Tekil-A müzikseverlerle buluşurken, festivalin son gününde ise Manga, Güneş, Umut Kuzey, M Lisa sahne aldı.

Milyonfest Denizli’de müzikseverler 4 gün boyunca unutulmaz bir festival deneyimi yaşadı.

Tekstil işçilerine bulaşıcı hastalıklardan korunma yöntemleri anlatıldı Tekstil işçilerine bulaşıcı hastalıklardan korunma yöntemleri anlatıldı

Karamanlıoğlu “Milyonfest Denizli’ye bu yıl 60 binin üzerinde kişi geldi”

Colossae Thermal Hotel’in ev sahipliğinde yapılan ve kent turizmi açısından önemli olan etkinliğin ardından açıklama yapan Colossae Thermal Hotel ve Ramada Ankara Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu, “Bu festivalin Denizli’de yapılması için otel olarak 3 yıl önce önemli bir girişimde bulunduk ve hiçbir ücret almadan yer tahsisi sağladık. 3’üncü yılında da bu festivalin bir parçacı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Buradaki tek amacımız Denizli’nin tanınması ve Türkiye’nin her yerinden insanları buraya çekmekti. Geçtiğimiz yıl bu festivale 50 binin üzerinde genç geldi. Bu yılda Colosssae Termal Hotel’deki dört günlük müzik festivaline her gün ortalama 15 binin üzerinde kişi geldi. Her geçen yıl gelen kişi sayısı artıyor. Denizli’nin ve bölgemizin tanınırlığı artıyor. Bundan tüm Denizli kazanıyor. Denizli turizmcisi, esnafı kazanıyor. Gençlerin mutluluğu benim mutluluğum, onlar bizim geleceğimiz onlar adına böyle organizasyonların içinde olmak beni de çok mutlu ediyor” dedi.