Pamukkale Belediye Meclisi’nin Haziran Ayı Meclis toplantılarının birinci birleşimi Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur başkanlığında yapıldı. Toplantıda en önemli gündem maddeleri CHP’nin önergeleri oldu.

CHP’li üyeler tarafından verilen önergede belediyeye toplam 45 araç alınması gerektiği ve bunun kiralama yerine satın alınması konusu oldu. Konu komisyonlarda görüşülmek üzere havale edilirken, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, araçların kiralanması halinde 3 yılda 111 milyar ödeneceğini, alınması halinde ise 78 milyar ödeneceğini söyledi.

Meclisteki bir diğer önergede Pamukkale İlçesi’nde bazı noktalarda devam eden üst yapı, pazaryerleri ve sosyal tesislerin tamamlanması için İller Bankası’ndan 200 Milyon TL’lik kullanılacak kredi için Başkan Ertemur’a yetki verilmesi konusu oldu. Başkan Ertemur, kredinin verilmesinin zor olduğunu hatırlatarak bu kararın yine de gündeme alınması gerektiğini ve Pamukkale halkının her kuruşunu koruyacağını söyledi.

Şiddetli yağış dereyi taşırdı Şiddetli yağış dereyi taşırdı

Her iki gündem maddesi de yapılan oylama ile Pazartesi günü yapılacak birleşimde görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.