İç Mimarlar Odası Denizli İl Temsilciliği, Dünya İç Mimarlar Günü ve iç mimarlık mesleğine dikkat çekmek için önemli bir çalışmaya imza attı. Kahramanmaraş merkezli depremler ile bir kez daha gündeme gelen mimarlık ve iç mimarlık mesleğinin önemi, açılan sergi ile Denizli halkının dikkatine sunuldu.

Forum Çamlık AVM’de açılan sergiye ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, İç Mimarlar Odası Genel Başkan Yardımcısı İlker Biner, Antalya Şube Başkanı Güner Onaran, Antalya Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gökçen, İç Mimarlar Odası İl Temsilcisi Azize Yıldız Çağlayan ve sergide çalışmaları yer alan iç mimarlar katıldı.

Bozkurt'ta en düşük çalışan maaşı 37 bin lira oldu Bozkurt'ta en düşük çalışan maaşı 37 bin lira oldu

Yapılan açılışın ardından davetliler sergiyi gezerek iç mimarlardan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İç Mimarlık ve açılan sergi hakkında bilgi veren İç Mimarlar Odası İl Temsilcisi Azize Yıldız Çağlayan, böyle bir haftada iç mimarlık mesleğine dikkat çekmek için sergi açtıklarını ve iç mimarlık mesleğinin Kahramanmaraş merkezli depremler ile bir kez daha ne kadar önemli olduğunu ön plana çıktığını söyledi.