Sezon başından beri alt sıralarda yer alan yeşil-siyahlı ekibin düşme hattındaki direkt rakiplerinden Ankaragücü haftayı kayıpsız atlattı. Ankara temsilcisi 8'de 8 yapan lider Galatasaray'ı sürpriz bir şekilde 2-1 mağlup ederek kritik bir 3 puan aldı. Düşme hattındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sahasında Fatih Karagümrük ile 2-2, 17'nci sıradaki Medipol Başakşehir de evinde İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçlarla Yukatel Denizlispor bir sıra gerileyerek haftayı 20'nci kapattı. Maçı eksik yeşil-siyahlı ekiple düşme hattının bir basamak üzerindeki Medipol Başakşehir arasındaki puan farkı 5'e çıktı.
Denizlispor, 6 Mart Cumartesi Günü saat 16.00'da oynayacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Son olarak deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 yenilen ve bu maçın yaralarını sarmak isteyen Denizlispor, Malatyaspor maçına 3 puan hedefiyle çıkacak. Teknik Direktör Hakan Kutlu, bay geçirdikleri haftada iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtip artık galibiyet serisi başlatmak istediklerini söyledi.
Denizlispor tek basamak geriledi
Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Yukatel Denizlispor, bay geçtiği haftada düşme potasındaki rakiplerinin puan kazanmasıyla birlikte tek sıra gerileyerek haftayı 20'nci basamakta tamamladı.

YORUM EKLE
1
Denizli'de 2 kardeşini öldüren kişi tutuklandı
2
Ege'ye iki şehit ateşi düştü
3
16 yaşındaki genç komaya girdi
4
Çocuklar hangi yaşta, hangi sporu yapmalı?
5
Acıpayam Kanyonu çalışmaları hız kazandı
6
Denizli Valisi Atik'ten denetim
7
Dilencinin üzerinden 14 bin lira çıktı
8
Sokak hayvanları Büyükşehir'e emanet
9
Çivril'de turizmi canlandırma toplantısı
10
Düdük Arda Kardeşler'de!
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:46

GÜNEŞ
06:14

ÖĞLE
13:07

İKİNDİ
16:51

AKŞAM
19:51

YATSI
21:13
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER