Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu mayıs ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığında Büyükşehir Belediye Meclisi mayıs ayı toplantısının ardından gerçekleştirildi. Toplantıda, DESKİ'nin kadro ve pozisyonlarında istihdam edilen kamu görevlilerine sosyal denge tazminatının ödenmesine ilişkin DESKİ'de en çok üyeye sahip kamu görevlileri sendikası ile belirlenecek çerçeve içerisinde sözleşme yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'na yetki verildi.

DESKİ Genel Müdürlüğü Teşkilat Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı ile DESKİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği Taslağının görüşüldüğü toplantıda Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü norm kadro cetvellerinde değişiklik yapılması ele alındı.

Denizli protokolü Basın Bayramında gazetecilerle buluştu Denizli protokolü Basın Bayramında gazetecilerle buluştu

Toplantıda, su tarifeleri ile ilgili gündemde yer alan Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2024 yılı Ücret ve Tarifeler Listesine ilişkin madde komisyona havale edildi. DESKİ'nin mayıs ayı toplantısında Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2023 yılı Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2023 yılı Denetçiler Raporu ile Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün 2023 yılı Faaliyet Raporu da görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Mayıs ayı toplantısının ikinci birleşimi 16 Mayıs'ta yapılmak üzere sona erdi.