31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını hızla sürdüren CHP Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık, Seçim Koordinasyon Merkezini düzenlediği tören ile hizmete açtı. Tavas İlçesi’ndeki seçim koordinasyon merkezi açılışına CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP’li yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasında 31 Mart Yerel seçimler için seçmenden destek isteyen CHP Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık, Tavas’ın daha güzelini hak ettiğini ve bunu şeffaf belediyecilik ile yapacaklarını söyledi. Tavas’ın ekonomik anlamda da geliştirmek için projelerinin olduğunu ifade eden Tatık, ticaretini tanıtım konusunda geri kaldığını belirterek, göreve geldiklerinde Tavas’ın üzerindeki tozu sileceklerini söyledi.

Açılış töreninde son olarak CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu konuştu ve Tavas için yapılacak projeleri anlattı. Konuşmaların ardından CHP Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.