Edinilen bilgiye göre; Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik olarak düzenlenen eş zamanlı operasyonda, suça karıştığı tespit edilen 8 şüpheli yakalandı. Narkotik madde arama köpeği İsko ile birlikte şüphelilerin araç ve ikametlerinde yapılan aramada 18 bin 408 kullanımlık kağıda emdirilmiş halde sentetik kannabinoid maddesi (bonzai), 148 gram esrar maddesi, 6 adet sentetik uyuşturucu hap, 40 kök saksı içerisinde dikili kenevir bitkisi, Hint keneviri yetiştirmesinde kullanıldığı değerlendirilen katlanabilir havalandırma borusu ve havalandırma motoru, 3 adet ledli ışık paneli, havalandırma için kullanılan vantilatör, 3 adet çeşitli boyutlarda alüminyum folyo sarılı branda, 56 bin 680 Türk Lirası ve 1 adet makas ele geçirildi.

Denizli'de alkol ve dikkatsizliğin neden olduğu kazalar görüntülere yansıdı Denizli'de alkol ve dikkatsizliğin neden olduğu kazalar görüntülere yansıdı

Emniyetteki sorgularının ardından “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirmek” suçlarından adli makamlara sevk edilen 8 şüpheli tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (İHA)